h

Nieuws uit 2018

24 december 2018

Fijne Kerstdagen en een voorspoedig 2019

Foto: SP Doetinchem

Op het moment dat we dit schrijven staan de feestdagen voor de deur. Dit is een tijd van overdenking en terugdenken, maar ook van het maken van goede voornemens en nieuwe plannen voor het nieuwe jaar.

Lees verder
6 december 2018

Winterswijkse raad weet zich geen raad met mondige burgers

Foto: SP

Naar aanleiding van de verondieping van de kleiput in het gebied Molenveld is er een aantal inwoners van Winterswijk opgestaan en hebben een Aktiegroep opgericht om het verder verondiepen met vervuilde industriegrond tegen te gaan. Deze ABK, Actiegroep Behoud Kleiput heeft de afgelopen weken actie gevoerd door handtekeningen op te halen, spandoeken te plaatsen op de kerk en het raadhuis en politieke partijen te benaderen. Alleen het CDA nodigde hen uit om in gesprek te gaan, echter alleen om het eigen standpunt te herhalen.

Lees verder
13 november 2018

2e kamer zegt: storten moet stoppen! Motie SP aangenomen

Foto: SP

De motie ingediend door ons 2e kamerlid Cem Laçin en waarin Winterswijk expliciet werd genoemd is vandaag door een meerderheid van de 2e kamer aangenomen.

Lees verder
7 november 2018

Winterswijk wordt teruggefloten door de Staatssecretaris van Waterstaat

Foto: SP

De gemeente Winterswijk wordt door Staatssecretaris Van Veldhoven van het ministerie van infrastructuur en waterstaat verzocht niet verder te gaan met het verondiepen van de Kleiput.

Lees verder
17 oktober 2018

Nieuw bestuur voor onze afdeling

Foto: SP

Op de Algemene Leden Vergadering van 16 oktober heeft er een wisseling in het bestuur plaatsgevonden. 

Lees verder
16 oktober 2018

Adieu

6 jaar geleden werd mij het vertrouwen gegeven deze mooie afdeling te leiden. Een periode waarin we mooie dingen hebben meegemaakt maar helaas ook wat mindere.

Lees verder

Pagina's

U bent hier