h

Voedselbank

3 februari 2013

Voedselbankactie: Opbrengst € 30.000

Voedselbank actie uitreikingDe actie: "SP en Plus voor de voedselbank dus!" kent een ongekend eindresultaat. Na het plakken van 43.800 zegels bleek dit goed voor 730 boodschappen pakketten. Deze pakketten (inclusief de gespaarde pakketten bij de Plus in Terborg en Silvolde) vertegenwoordigen een winkelwaarde van €29.200.
Een resultaat dat alleen tot stand kon komen dankzij de klanten van de drie Plus-winkels in Winterswijk en dankzij de caissières. Zonder hun hulp was deze opbrengst nooit bereikt.

Lees verder
16 december 2012

Waarom een actie voor de voedselbank?

Deze vraag komt naar boven nu de SP en Plus Bruggers een actie zijn gestart voor de voedselbank Oost Achterhoek. Voorop willen we stellen dat we er geen politieke actie van willen maken. Maar vragen hierover moeten toch beantwoord worden. Hierbij verwijst de SP naar een citaat van Tweede Kamerlid Sadet Karabulut (uit 2007 weliswaar maar nog steeds actueel):

Lees verder
2 december 2012

De SP en Plus Bruggers zijn gestart met hun actie voor de voedselbank

Plus Bruggers heeft de start symbolisch vorm gegeven door alvast een eerste donatie te doen. De SP hoopt op een mooi resultaat en is hierbij natuurlijk wel afhankelijk van de steun van het winkelend publiek. Op de vrijdagavonden en de zaterdagen zullen SP-ers in de drie winkels aanwezig zijn met een groot actie- spaarblik om extra aandacht voor de actie te vragen.
start van de actieRichard van der Laan, Mos Meijler (beiden van de SP) met Jeroen Bruggers (eigenaar van de Plus) bij de symbolische start van de actie met de eerste zegels.

Lees verder
26 november 2012

SP en Plus: samen voor de voedselbank dus!

Vrijdag 30 november start de SP samen met Plus Bruggers een actie voor de voedselbank Winterswijk.
Plus
SP
In het kader van de gratis boodschappenpakket actie van de Plus zullen leden van de SP op gezette tijden aanwezig zijn in de drie winkels van Plus Bruggers.
De opzet van de actie is dat winkelend publiek (dat bij elke €10,- aan boodschappen en bij speciale actieproducten een gratis spaarzegel krijgt voor een boodschappenpakket) deze zegels deponeert in speciale inzamelbussen voor de voedselbank van Winterswijk.
De klanten van de voedselbank kunnen de zo bij elkaar gespaarde pakketten in januari 2013 in ontvangst nemen.
De start van de actie is vrijdag 30 november om 17.00 uur bij Plus Bruggers aan de Dingstraat in Winterswijk.
Wij nodigen u graag uit om bij de start van deze actie aanwezig te zijn!

Lees verder

U bent hier