h

Voedselbankactie: Opbrengst € 30.000

3 februari 2013

Voedselbankactie: Opbrengst € 30.000

Voedselbank actie uitreikingDe actie: "SP en Plus voor de voedselbank dus!" kent een ongekend eindresultaat. Na het plakken van 43.800 zegels bleek dit goed voor 730 boodschappen pakketten. Deze pakketten (inclusief de gespaarde pakketten bij de Plus in Terborg en Silvolde) vertegenwoordigen een winkelwaarde van €29.200.
Een resultaat dat alleen tot stand kon komen dankzij de klanten van de drie Plus-winkels in Winterswijk en dankzij de caissières. Zonder hun hulp was deze opbrengst nooit bereikt.

En natuurlijk ook de inzet van veel actieve SP-ers die bereid waren om in de winkels aanwezig te zijn om aandacht voor de actie te vragen.Voedselbank actie

Om de caissières de dank van de SP te laten blijken heeft mevrouw Bruggers rozen in ontvangst mogen nemen voor alle caissières. Rozen voor casiërresDeze rozen werden belangeloos aangeboden door bloemenhandel Jan Fleur.

Naast boodschappenpakketten is er ook nog geld gedoneerd door klanten; in totaal €800. Dit geld is in overleg met Plus Bruggers en de Voedselbank Oost Achterhoek besteed aan koffie, suiker, waspoeder en rijst voor de ongeveer 200 huishoudens die gebruik maken van de voedselbank.

Kortom: €30.000 voor de Voedselbank!

Huishoudens in de gemeenten Winterswijk, Oude IJsselstreek, Berkelland, Oost Gelre en Aalten-Dinxperlo kunnen in de komende tijd iets extra’s tegemoet zien.

De SP bedankt de Plus-klanten, de caissières van de drie winkels en Jeroen Bruggers voor hun geweldige medewerking.

De SP heeft het een voorrecht gevonden om deze actie te mogen organiseren.

U bent hier