h

Kruising Bataafseweg

14 juni 2020

SP wint strijd om veiligheid kruising Steengroeveweg

Foto: Jeroen Rensen

Na jaren van strijd, samen met de buurt, is het de SP Winterswijk gelukt om eindelijk een veilige kruising van de Bataafseweg met de Steengroeveweg en de Kloetenseweg gerealisserd te krijgen.

Lees verder
23 maart 2016

SP succes: Kruising Bataafseweg Steengroeveweg eindelijk aangepakt.

Foto: SP

Eindelijk wordt er dan iets gedaan aan deze gevaarlijke kruising, het werd ook wel tijd!
De kruising die al jaren op de SP agenda staat, krijgt dan eindelijk aanpassingen om veiliger te worden voor de omwonenden.

Lees verder
14 november 2015

Kruising Bataafseweg: SP dwingt af dat wethouder kruising aanpakt

Naar aanleiding van het bericht vandaag in de digitale Gelderlander het volgende

Lees verder
11 november 2015

Meerdere partijen sluiten zich aan bij onze strijd voor een beter kruispunt Steengroeveweg

Als SP Winterswijk zijn wij blij met het feit dat nu ook andere partijen zoals het CDA en de VVD zich aansluiten bij onze strijd voor een beter kruispunt Bataafseweg-Steengroeveweg.

Lees verder
28 oktober 2015

Aanpak gevaarlijke kruising Bataafseweg-Steengroeveweg in zicht

In September is de Winterswijkse SP-fractie bij de bewoners om en nabij de kruising Bataafseweg – Steengroeveweg langs gegaan om de meningen te peilen over de (on)veiligheid van deze kruising.

Lees verder
25 september 2015

Kruising Bataafseweg

Foto: Wim Beestman

Op dinsdag 11 augustus, woensdag 12 augustus, vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus bezoeken in totaal 11.000 mensen de Steengroeve, voor een voorstelling. Duizenden mensen fietsen naar de Steengroeve, nog eens duizenden mensen pakken de auto. Wat de meesten niet realiseren is, dat ze via het meest gevaarlijke kruispunt van Winterswijk gaan.

Lees verder
25 juni 2015

Kruising levensgevaarlijk

Foto: Google Maps

De kruising Bataafseweg / Steengroeveweg wordt al jaren lang als onveilig ervaren. Vooral fietsers zijn hier van de dupe. Meerdere aanrijdingen met letsel hebben daar plaats gevonden. Ook de bijna ongelukken waren er in een nog veel groter aantal.

Lees verder
8 april 2012

Actie kruispunt Bataafseweg - Kloetenseweg - Steengroeveweg

Actie op kruispunt Afgelopen zaterdag 7 april hebben wij samen met de buurtbewoners actie gevoerd op het kruispunt Bataafseweg - Kloetenseweg - Steengroeveweg. Dit op uitnodiging van onze fractie en buurt- en belangenvereniging uit Vosseveld - Ratum.

Lees verder
1 april 2012

SP Winterswijk en Ratums-Vossevelds Belang voeren actie voor veilige kruising Bataafseweg-steengroeveweg

Zaterdag 7 april a.s. houden SP Winterswijk en Ratums-Vossevelds Belang een actie op de kruising Bataafseweg – Steengroeveweg om aandacht te vragen voor de onveilige situatie op de kruising.

Lees verder

U bent hier