h

Adieu

16 oktober 2018

Adieu

6 jaar geleden werd mij het vertrouwen gegeven deze mooie afdeling te leiden. Een periode waarin we mooie dingen hebben meegemaakt maar helaas ook wat mindere.

Het niet meedoen aan de verkiezingen is voor mij persoonlijk een groot dieptepunt, ook al was de beslissing een zeer terechte het voelde als persoonlijk falen.

Dat is niet de reden waarom ik besloten heb te stoppen als uw voorzitter.

Het afgelopen jaar was voor mij persoonlijk een zeer zwaar en emotioneel jaar. Het verlies van mijn ouders in 6 weken tijd, hakte er zeer zwaar in.

Ik mag mij getroost zien dat ik deze tijd zeer goed gesteund ben door familie, vrienden en ook onze fantastische afdeling die er voor mij was wanneer ik het nodig had.

Ik merk dat ik, nu het vele regelen van alle beslommeringen van de erfenis zo langzaamaan betijen, mijn batterij volledig leeg is. En dat kan niet als je voorzitter bent, die moet een kartrekker zijn, vol energie die de andere leden inspireert. Kortom een persoon die er staat voor de afdeling.

De afdeling op dit moment is er 1 van opnieuw in opbouw, die verdient een voorzitter die de tijd maar vooral de energie heeft om het proces om weer een daadkrachtige afdeling te worden 100% begeleidt. Die de afdeling weer kan opstuwen naar het niveau dat we ooit hadden. 

En ik kan dat op dit moment niet bieden en dat verdient deze afdeling en de fijne mensen daarin niet. 

Dat wil niet zeggen dat ik verdwijn, ik wil graag deel uit maken van het proces. Dingen blijven doen voor de afdeling. Maar nu onder een ander als voorzitter. 

En ik hoop dan ook dat u deze persoon net zo zult steunen als dat u mij heeft gedaan. 

Bedankt voor de afgelopen 6 jaar dat ik uw voorzitter mocht zijn.

Mos Meijler

 

 

Reacties

Het ga je goed Mos.

Sterkte en succes.

Heftig....en een moedig besluit....wens je heel veel sterkte toe en geef je de tijd om weer op te knappen....de wereld heeft mensen nodig zoals jij.

Ja, Mos, je moet je als voorzitter wel voor 100% kunnen geven. En als je dan er nog eens 100% bij moet doen, moet dat er ook weer een keer af ...
Remember: "I will be back" :).

Hallo Mos, ik wil je veel sterkte wensen in de komende tijd .
Verlies van ouders is en blijft altijd moeilijk .
Heel ,heel veel sterkte .
Ik hoop dat de positiviteit weer terug komt die je altijd hebt gehad.
Marga Struiksma Sp Berkelland.

Reactie toevoegen

U bent hier