h

Nieuws uit 2010

30 november 2010

ARMOEDE WERKT NIET Manifestatie

Armoede werkt niet
Zaterdag 27 november is in alle vroegte een bus vol SP leden en mensen uit de sociale werkvoorziening vanuit de Achterhoek naar den Bosch vertrokken.

Lees verder
14 november 2010

Gelderse SP stelt verkiezingsprogamma en kandidatenlijst vast

De Gelderse SP leden aanwezig tijdens de regioconferentie op 13 november in Arnhem hebben de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma vastgesteld waarmee de SP de komende provinciale verkiezingen van 2 maart 2011 ingaat. Eric van Kaathoven werd tot lijsttrekker verkozen. Ook 2 Winterswijkse SP-ers staan op de lijst; Marco Mulder staat op nummer 8 en Ellen de Leeuw op nummer 27. Stemmen

Lees verder
11 november 2010

Provinciale staten willen onderzoek naar dubbel spoor Achterhoek

Provinciale Staten zijn unaniem voor een onderzoek naar dubbel spoor in Achterhoek. De SP diende daarvoor samen met de VVD een motie in, die steun krijgt van alle fracties in het provinciale parlement.Overvolle treinActie tegen overvolle treinen en voor behoud toilet op station

Lees verder
11 november 2010

Onze eerste begroting.

November; dus tijd voor de behandeling van de begroting. Voor ons, als SP-fractie, de eerste keer. Het blijkt een stortvloed aan cijfers en letters, waarbij heel veel leeswerk verricht moet worden om je wegwijs te maken in alle voorstellen van de coalitie. Ellen en ik, samen met onze commissieleden, pakken de klus op waarbij we een goede planning hanteren. Na het stellen van diverse technische vragen krijgen we meer inzichten en wordt duidelijk waar wij ons als oppositiepartij op willen richten.

Lees verder
10 november 2010

Maak een vuist! Manifestatie 27 november

Laat mensen met een arbeidsbeperking niet de rekening van de crisis betalen!

Lees verder
29 oktober 2010

Armoede werkt niet

De plannen van het nieuwe kabinet Rutte om mensen met een arbeidsbeperking (Wajong, WSW, WWB-uitkering) inkomen te laten inleveren en 30.000 banen in de sociale werkvoorziening te schrappen moeten direct van tafel. Hierdoor zullen tienduizenden mensen met een arbeidsbeperking achter de geraniums en in de armoede belanden. Zij mogen niet de rekening van de crisis gaan betalen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier