h

Maak een vuist! Manifestatie 27 november

10 november 2010

Maak een vuist! Manifestatie 27 november

Laat mensen met een arbeidsbeperking niet de rekening van de crisis betalen!

Kom naar de manifestatie om samen een vuist te maken tegen de forse bezuiniging op mensen met een arbeidsbeperking! De plannen van het Kabinet Rutte om mensen met een arbeidsbeperking (Wajong, WSW, WWB uitkering) inkomen te laten inleveren en 30.000 banen in de sociale werkvoorziening te schrappen moeten van tafel. Protesteer mee!

 

  • Wat: Manifestatie om te protesteren tegen de forse bezuinigingen op mensen met een arbeidsbeperking
  • Wanneer: zaterdag 27 november 2010 van 11:00 - 14:00
  • Wie: Emile Roemer (fractieleider SP), Job Cohen (fractieleider PvdA), Spic 'n Span (swingband SP), Bl3nder (met Def P.), Harry Slinger (van Drukwerk). Houd de website in de gaten voor meer informatie over de gasten
  • Verder: Muziek, gezelligheid, activiteiten voor kinderen
  • Vervoer De Winterswijkse SP-afdeling regelt bij voldoende aanmeldingen het busvervoer naar de manifestatie. Er zijn opstapplaatsen in Groenlo (8:00 uur), Winterswijk (8:15 uur) en Aalten (8:30 uur). De kosten voor het vervoer zijn €10,- per persoon.

 

Als u met de bus mee wilt neem dan contact op met:
Marco Mulder tel: 0543 519517
of stuur een mail naar winterswijk@sp.nl

U bent hier