h

Nieuws uit 2020

14 juni 2020

SP wint strijd om veiligheid kruising Steengroeveweg

Foto: Jeroen Rensen

Na jaren van strijd, samen met de buurt, is het de SP Winterswijk gelukt om eindelijk een veilige kruising van de Bataafseweg met de Steengroeveweg en de Kloetenseweg gerealisserd te krijgen.

Lees verder
8 juni 2020

Huurders en SP starten petitie tegen ProWonen

Foto: SP

In de strijd tegen de huurverhoging per 1 juli aanstaande trekt de SP ten strijde tegen de onverzettelijke botte opstelling van de woningcooperaties en andere verhuurders Dit doen we in gezamenlijkheid en dus ook in de Oost-Achterhoek.

Lees verder
22 mei 2020

De betrokkenenparagraaf. Een gebed zonder end

De corona zorgt er voor dat er maatregelen genomen moeten worden door de gemeente. Het verplaatsen van de markt is er daar 1 van.

Lees verder
15 mei 2020

HET NIEUWE NORMAAL

De afgelopen weken heeft Nederland een crisis te verwerken gekregen. Een dodelijk virus dat rondwaart onder de mensen en een zeer zware druk legt op de geondheidszorg. Minister President Rutte vindt zelfs dat we nu moeten gaan spreken over het nieuwe normaal.

Lees verder
12 mei 2020

REACTIE VAN DE WOONPLAATS VRAAGT OM ACTIE

Foto: SP

Op de brief die SP Winterswijk geschreven heeft aan De Woonplaats vragen we om de huurverhoging per 1 juli, in de bijzondere situatie waarin we zitten, niet door te voeren.

Lees verder
7 mei 2020

Crisis in de ziekenhuisfusie

De afgelopen weken heeft het bestuur en de Raad van Toezicht  van het SKB en het Slingeland ziekenhuis laten zien volstrekt incompetent te zijn om een goede ziekenhuiszorg te garanderen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier