h

Nieuws uit 2020

20 december 2020

Winterswijk op zoek naar slachtoffers toeslagenaffaire

Foto: SP

Ons 2e kamerlid Renske Leijten en haar CDA collega Pieter Omtzigt zetten zich al jaren in om de onderste steen boven te krijgen in de affaire rondom de kinderopvang toeslagen.

Lees verder
15 december 2020

ABK en SP winnen strijd rondom kleiput

Foto: SP

Na ruim 2 jaar strijden waarbij we beschuldigd werden van manipulatie en als leugenaars werden neergezet. Bij de raad ,bij vorige wethouder en de huidige, is de strijd gewonnen!!!

Lees verder
15 december 2020

Ontwikkelingen rondom ROOD

De afgelopen weken werden we als leden van de SP onaangenaam verrast door ontwikkelingen binnen de jongerenafdeling ROOD. Leden werden uitgeschreven en er ontstond, met name op sociale media, een uitgebreide discussie over de situatie. Omdat niet iedereen alles kan volgen en wellicht ook geen gebruik maakt van sociale media vinden wij het als afdeling Winterswijk belangrijk om de ontwikkelingen te duiden voor jullie.

Lees verder
14 juni 2020

SP wint strijd om veiligheid kruising Steengroeveweg

Foto: Jeroen Rensen

Na jaren van strijd, samen met de buurt, is het de SP Winterswijk gelukt om eindelijk een veilige kruising van de Bataafseweg met de Steengroeveweg en de Kloetenseweg gerealisserd te krijgen.

Lees verder
8 juni 2020

Huurders en SP starten petitie tegen ProWonen

Foto: SP

In de strijd tegen de huurverhoging per 1 juli aanstaande trekt de SP ten strijde tegen de onverzettelijke botte opstelling van de woningcooperaties en andere verhuurders Dit doen we in gezamenlijkheid en dus ook in de Oost-Achterhoek.

Lees verder
22 mei 2020

De betrokkenenparagraaf. Een gebed zonder end

De corona zorgt er voor dat er maatregelen genomen moeten worden door de gemeente. Het verplaatsen van de markt is er daar 1 van.

Lees verder

Pagina's

U bent hier