h

Winterswijk op zoek naar slachtoffers toeslagenaffaire

20 december 2020

Winterswijk op zoek naar slachtoffers toeslagenaffaire

Foto: SP

Ons 2e kamerlid Renske Leijten en haar CDA collega Pieter Omtzigt zetten zich al jaren in om de onderste steen boven te krijgen in de affaire rondom de kinderopvang toeslagen.

Na een recentelijk gehouden enquette, die geen spaan heel liet van het beleid van de achtereenvolgende kabinetten onder Rutte, lijkt er nu eindelijk actie te komen rondom compensatie van gedupeerde ouders.

De gemeente Winterswijk is daarom actief op zoek naar gedupeerde ouders in Winterswijk. De gemeente Winterswijk wil gedupperden van de belastingdienst graag spreken. Om hen te helpen met hun vragen, zorgen of problemen. 

Vanwege de privacywetgeving krijgt de gemeente geen informatie vanuit de belastingdienst over deze mensen. Daarom deze oproep van de gemeente Winterswijk:

Bent of kent u iemand in Winterswijk die verstrikt is geraakt in de toeslagenaffaire? Vraag hem of haar contact op te nemen met de gemeente!

SP Winterswijk is blij dat de gemeente Winterswijk deze handschoen actief opneemt en hoopt dat zij snel in staat is deze mensen te helpen.

Van de buurgemeenten hebben wij deze informatie vooralsnog niet. Zit u in dezelfde situatie, maar woont u niet in Winterswijk, neemt u dan contact met ons op!

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier