h

Fijne Kerstdagen en een voorspoedig 2019

24 december 2018

Fijne Kerstdagen en een voorspoedig 2019

Foto: SP Doetinchem

Op het moment dat we dit schrijven staan de feestdagen voor de deur. Dit is een tijd van overdenking en terugdenken, maar ook van het maken van goede voornemens en nieuwe plannen voor het nieuwe jaar.

Voor de SP afdeling Winterswijk was 2018 een bijzonder jaar. Een jaar waarin we helaas hebben moeten besluiten niet deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen, maar ook een jaar waarin we volop in actie gekomen zijn voor de kleiput en andere zaken.

 

2019 wordt een jaar van opbouwen. Met een  nieuw bestuur en een aantal enthousiaste mensen gaan we de afdeling omvormen tot een afdeling die er de komende jaren weer toe doet.

Wij als SP Winterswijk hopen u in 2019 weer te mogen ontmoeten en samen met u actie te voeren voor een Winterswijk waarin menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit  er weer toe doen. Voor nu wensen we u Fijne kerstdagen en een voorspoedig 2019.

 

Reactie toevoegen

U bent hier