h

Even voorstellen: Pamela Feikema gekozen als afdelingsvoorzitter SP Winterswijk

12 november 2021

Even voorstellen: Pamela Feikema gekozen als afdelingsvoorzitter SP Winterswijk

Ik wil me als nieuwe voorzitter van de afdeling Winterswijk graag even voorstellen. 

Ik ben Pamela Feikema, 51 jaar, trotse moeder van vijf (grotendeels uitwonende) kinderen en oma van de mooiste kleindochter die ik me maar kan wensen.

Ik ben sinds april woonachtig in Groenlo. Overdag houd ik me met grote regelmaat bezig met het bakken van ons eigen brood, maar ook koek en taart bak ik graag.

Ik ben al een aantal jaar lid van de SP, ik heb het gevoel dat de SP erg dicht ligt bij mijn eigen normen en waarden. Na een paar wat rustiger jaren op het gebied van de SP ben ik er weer helemaal klaar voor om actief bezig te zijn met een leuke, maar ook strijdvaardige groep mensen in de afdeling Winterswijk. Ik wil de Achterhoek laten weten dat de SP nog steeds een partij is om rekening mee te houden.
Ik hoop je gauw eens te ontmoeten bij een ledenvergadering, een cursusavond of tijdens een actie. 

Wil je contact opnemen dan kan dat natuurlijk ook.

Telefoon 06-18310223

of email pamela.feikema@gmail.com

Reactie toevoegen

U bent hier