h

Sociaalste ondernemer gezocht

12 april 2021

Sociaalste ondernemer gezocht

Vorig jaar kon de verkiezing ivm het corona virus niet doorgaan, dit ook omdat wij het onverantwoord vonden om in een pandemie fysiek een oorkonde te gaan overhandigen wat niet in overeenstemming zou zijn met de richtlijnen van de RIVM.

Dit jaar hebben wij er hoop op dat het nu met nog steeds de veiligheid in acht nemend, mogelijk zou moeten zijn om de prijs uit te kunnen reiken.

Alleen dan hebben we natuurlijk wel genomineerden nodig. En dan mag het dus ook omdat vorig jaar de prijs niet doorging een genomineerde uit 2020 zijn.

Wie is volgens u de sociaalste ondernemer van Winterswijk? Wie zou niet mogen ontbreken in het rijtje van voorgangers zoals Monere, de laatste winnaar in 2019 of Harm Wassink de winnaar van 2018? Geef het aan ons door en wie weet hoort de door u aangedragen ondernemer bij de 3 genomineerden! 

U kunt uw suggesties tot 21 april aan ons doorgeven op winterswijk@sp.nl of als reactie onder dit bericht.

 

Reacties

Loempia Nguyen kraam op de Winterswijkse markt (en ook bij events/ kermis etc) , vind dat hun wel keer in het zonnetje mogen worden gezet ! Hardwerkende mensen altijd sociaal en vriendelijk En veel mensen maken onderling praatje (klanten) dus ook sociaal maatschappijlijk belangrijk!

Fietsenmaker Lensink. Vele malen kleine gratis reparatie aan mijn fiets. En met aankoop van 2de hands fiets. De fiets zonder aanbetaling al mee zodat ik de post kon bezorgen.

En als 2de genomineerde koos prins in deze corona tijd gratis bezorging hoe groot of klein je bestelling ook was

Vandaag een reden gelezen voor een extra nominatie. Ineke van Emdel van Theater De Storm. Ze gaat De Storm verlaten omdat ze met pensioen gaat. Mevrouw van Emdel is altijd in voor een praatje en is sociaal betrokken bij Winterswijk. Ze heeft menig keer kaarten te beschikking gesteld zodat mensen met minder geld ook naar het theater kunnen. Bij te afzeggen van een voorstelling wanneer er overmacht is is er altijd een oplossing. Kaartjes feestelijk inpakken als cadeau ook geen probleem.

Reactie toevoegen

U bent hier