h

Geen uitreiking sociaalste ondernemer 2020

11 april 2020

Geen uitreiking sociaalste ondernemer 2020

In deze tijd van crisis rondom het Coronavirus, worden we allen geconfronteerd met onze kwetsbaarheid en de beperkingen die dat met zich mee brengt. Ondernemers gaan door een moeilijke sociale en financiële tijd en alle Winterswijkse ondernemers zetten hun beste beentje voor om de gemeenschap leefbaar te houden. Eigenlijk zou de prijs; SOCIAALSTE ONDERNEMER bij vele ondernemers thuis kunnen horen op dit moment

Naast deze mooie sociale beweging heeft de verspreiding van het coronavirus nog meer gevolgen voor het uitreiken van de prijs. Het fysiek uitreiken van de prijs zou in deze omstandigheden erg lastig, zo niet onmogelijk worden als we richtlijnen van het RIVM volgen.

De SP Winterswijk heeft daarom besloten de prijs;

 

SOCIAALSTE ONDERNEMER 2020

 

Op 1 mei niet uit te reiken en de verkiezing op dit moment te beëindigen en door te schuiven naar volgend jaar.

Reactie toevoegen

U bent hier