h

Raad van bestuur wil personeel SKB censureren

5 december 2019

Raad van bestuur wil personeel SKB censureren

Foto: J Rensen

De afgelopen jaren heeft de raad van bestuur van Santiz zich laten zien als een onbetrouwbare gesprekspartner. Uit angst voor medewerkers die naar de pers lopen hebben de medewerkers van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix een verkapt spreekverbod gekregen. Een vorm van censuur

Er wordt verzocht geen contact te hebben met de pers en zich niet te uiten op sociale media.

Tegelijkertijd wordt in de brief aan he tpersoneel weer gebruik gemaakt van vele onwaarheden en halve mededelingen. Er wordt gesproken van "onjuiste speculaties" die aantoonbaar door de Raad van Bestuur zijn uitgesproken en bevestigd. Deze plannen berusten op een beleid zoals al in 2012 zijn ingezet.

De afbraak van het SKB is een vooropgezet plan dat nu verder tot uitvoer wordt gebracht onder het bestuur van Chrit van Ewijk.

 

 

 

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier