h

Monere Bloemdecoratie Sociaalste Ondernemer 2019

1 mei 2019

Monere Bloemdecoratie Sociaalste Ondernemer 2019

Foto: J Rensen

De jaarlijkse uitverkiezing van de sociaalste ondernemer van het jaar in Winterswijk is dit jaar gewonnen door Monere Bloemdecoratie aan de Kloetenseweg in Winterswijk.

De verkiezing die op 1 mei bekend gemaakt wordt is een jaarlijks terugkerend initiatief van de SP Winterswijk. Hierbij kunnen inwoners van Winterswijk stemmen op een aantal ondernemers die zich getoond hebben als ondernemer die verder kijken dan het eigen bedrijf en nadrukkelijk oog hebben voor de plaats die zij innemen in de Winterswijkse gemeenschap.

In de online verkiezing kwam Monere Bloemdecoratie als beste uit de bus, waarbij er vele reacties waren die de eigenaresse Monique Stevens roemen om haar hart voor de mensen voor wie ze werkt, het vakmanschap waarmee zij in staat is emoties om te zetten in mooie beelden en de extra aandacht die besteed wordt aan het bespreken van de wensen en het meedenken, met name bij de stuken die Monique maakt voor uitvaarten.

De speciaalzaak voor visserijbenodigdheden “Hooked on Fishing” aan de Vredenseweg en “Fixxar” aan de spoorstraat werden als 2e en 3e.

Monique Stevens heeft een duidelijke  passie voor het samenstellen van grafstukken en gedenkbloemstukken. Deze passie maakt ook dat ze heeft moeten besluiten te stoppen met haar winkel aan de Kloetenseweg. Het maken van de speciale bloemdecoraties en toenemende aantal opdrachten maakt dat het niet langer te combineren is met het dagelijks openhouden van de winkel.

SP Winterswijk wenst haar veel succes met deze stap en hoopt dat zij nog lang dit mooie en betekenisvolle werk kan doen voor Winterswijk.

Reactie toevoegen

U bent hier