h

Tijd voor rechtvaardigheid

5 september 2018

Tijd voor rechtvaardigheid

Foto: SP

15 september is het 10 jaar geleden dat de Amerikaanse bank Lehman Brothers failliet ging. Het bleek het begin van een gigantische crisis. U weet vast nog hoe het verliep. De bankiers hadden gegokt, de samenleving had verloren. 10 jaar later is ons land er niet rechtvaardiger op geworden.

Want is het rechtvaardig dat multinationals miljarden cadeau krijgen, terwijl agenten en leraren moeten vechten voor een beetje waardering? Is het rechtvaardig dat het eigen risico blijft stijgen, terwijl zorgverzekeraars miljarden reserves hebben? En is het rechtvaardig dat de grootste bedrijven ons land vervuilen en u de rekening daarvoor moet betalen?

Het is tijd voor rechtvaardigheid! En daarom starten we op 15 september in Rotterdam een nieuw initiatief. Een beweging voor iedereen die gelooft in rechtvaardigheid. Samen kunnen we aan het begin staan van een nieuwe tijd. Een tijd voor rechtvaardigheid.

Kom ook en mis het niet!

Wat? Manifestatie Tijd voor Rechtvaardigheid

Waar? Wilhelminakade Rotterdam

Wanneer? 15 september. 

Wie? onder andere Javier Guzman en Ewald Engelen.

Ook vanuit de Achterhoek willen we met een afvaardiging hier naar toe gaan. Daarom hebben we een bus geregeld die ook Winterswijk als opstappunt heeft.

De bus kost 5 euro per persoon graag betalen bij instappen.

Vertrekpunt: 10:00 uur Winterswijk, vertrekadres krijgt u nog te horen als u zich aanmeldt bij Mos via telefoon 06-19726818 of mmeijler13@gmail.com

Programma / Reisschema: 

10.00 uur vertrek Winterswijk
10.40 uur vertrek Doetinchem
11.00 uur vertrek Doesburg
13.00 uur aankomst Rotterdam, Wilhelminakade
Manifestatie Tijd voor Rechtvaardigheid
16.15 uur vertrek Rotterdam
18.15 uur terugkomst Doesburg
18.35 uur terugkomst Doetinchem
19.15 uur terugkomst Winterswijk

U bent hier