h

SP Winterswijk naar manifestatie ‘Tijd voor Rechtvaardigheid’

11 september 2018

SP Winterswijk naar manifestatie ‘Tijd voor Rechtvaardigheid’

Foto: SP

Vanuit Gelderland vertrekken er bussen naar de manifestatie ‘Tijd voor Rechtvaardigheid’, een groots openlucht evenement komende zaterdag in het centrum van Rotterdam. SP leider Lilian Marijnissen trapt op 15 september een nieuw initiatief af, een beweging voor iedereen die gelooft in rechtvaardigheid.

Die dag is het 10 jaar geleden dat de Amerikaanse bank Lehman Brothers failliet ging, en 10 jaar later is ons land er niet rechtvaardiger op geworden. De SP nodigt mensen van harte uit om mee te reizen naar Rotterdam. In Gelderland zijn de opstapplaatsen Apeldoorn, Zutphen, Winterswijk, Doetinchem, Doesburg, Elst, Nijmegen en Echteld.

Tijdens de manifestatie zal Lilian Marijnissen, sinds december 2017 SP fractieleider, vertellen wat haar drijft om dagelijks te knokken voor een andere samenleving en hoe die samenleving eruit kan komen te zien. Naast Marijnissen zijn er meerdere optredens, met muziek, cabaret, sprekers en ambassadeurs voor rechtvaardigheid. Het openlucht evenement zal plaatsvinden aan de Wilhelminakade in Rotterdam.

Een busretour kost €5,- en aanmelden is noodzakelijk. Aanmelden en meer informatie bij mpiepers@sp.nl en 06-22607308. Bij het aanmelden ontvang je meer informatie over de opstapplaats en de vertrektijd. De vertrektijden variëren van 10:00 u (Winterswijk) tot 12:00 uur Echteld.

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier