h

Harm Wassink sociaalste ondernemer 2018

1 mei 2018

Harm Wassink sociaalste ondernemer 2018

Foto: SP

Vandaag, 1 mei, heeft plaatsvervangend voorzitter Jeroen Rensen van SP Winterswijk de oorkonde sociaalste ondernemer 2018 uitgereikt aan Harm Wassink van Harm Kookt Catering en Maaltijdservice in Winterswijk.

Harm was totaal verrast dat hij werd gekozen tot sociaalste ondernemer door lezers van de site van SP Winterswijk. “Het is al een grote eer dat je genomineerd bent en dat je dan mag winnen met iets dat je als normaal werk beschouwt is dat echt bijzonder” aldus Harm

De nominatie had Harm te danken aan zijn activiteiten binnen zijn catering en maaltijdservice waarbij hij meer doet dan enkel voedsel bereiding. “Belangrijk in zijn benadering is dat voeding voor iedereen bereikbaar moet zijn. Dat hij daarbij alle aandacht heeft voor de persoon achter de klant en bereid is iets extra’s te doen buiten het koken, maakt dat hij een sociaal element aan zijn activiteiten toevoegt. Dat Harm daarnaast ook de verspilling van voedsel probeert tegen te gaan en hier bewust mee bezig is, geeft mede aan dat Harm een maatschappij bewuste ondernemer is”

“Iedere dag een goede warme maaltijd eten is belangrijk voor onze gezondheid. Maar niet iedereen kan elke dag zelf voor een gezonde maaltijd zorgen, bijvoorbeeld door tijdgebrek, ziekte of ouderdom. Wie dan toch smakelijk en verantwoord wil eten, kan bij Harmkookt terecht!” aldus Jeroen Rensen

Ook dit jaar is de prijs wederom goed terecht gekomen, bij een ondernemer die het hart op de goede plaats heeft zitten en die aandacht schenkt aan wat er om hem of haar heen gebeurt in de maatschappij.

De andere genomineerde,  Dhr. Van Sorgen voor zijn spontane actie voor een Rotterdamse postbode, had het zeker ook mogen worden.

Deze prijs kent geen verliezers, en volgend jaar hebben alle ondernemers in Winterswijk weer de kans om uitgeroepen te worden tot sociaalste ondernemer. Er zijn voldoende ondernemers in Winterswijk die het hart op de juiste plaats hebben en dit laten zien. De prijs is vooral een aanmoediging voor bedrijven en ondernemers om hun sociale gevoel mee te blijven nemen in het ondernemen.

Reactie toevoegen

U bent hier