h

Tijdelijke overdracht voorzitterschap

10 januari 2018

Tijdelijke overdracht voorzitterschap

Foto: Dolf Meijler

Afgelopen zondag 7 januari 2018 bereikte ons het verdrietige nieuws van het plotselinge overlijden van Dhr Dolf Meijler, vader van onze voorzitter Mos Meijler en bekend in Winterswijk als docent Scheikunde en vooral ook als dansleraar bij de eigen dansschool, waar vele Winterswijkers hun eerste danspassen hebben gezet.

Door het overlijden in november 2017 van zijn moeder en het nu plotselinge overlijden van zijn vader heeft Mos begrijpelijkerwijs besloten om eerst zijn aandacht te richten op zijn persoonlijke omstandigheden en zijn taken als voorzitter tijdelijk over te dragen.

De komende tijd zullen zijn taken worden waargenomen door Jeroen Rensen.

De SP afdeling Winterswijk wenst Mos en Maartje Meijler veel sterkte en wijsheid toe in deze moeilijke tijd.

Reacties

Hoeveel kan een mens verdragen,
Ik hoorde pas dat jullie moeder overleden is. Nu vader dat is een dreun in jullie harten. Ik hoop dat jullie toch steun bij elkaar vinden. Ook Gery is haar zus verloren. Maar jullie mogen trots op jezelf zijn zoals je vader eens tegen mij zei..wees sterk en Let op elkaar. Lieve groeten ,
Wil

Reactie toevoegen

U bent hier