h

SP Winterswijk houdt SPreekuur

26 mei 2017

SP Winterswijk houdt SPreekuur

Foto: SP

Als afdeling merken we aan de opmerkingen die we krijgen op straat, aan de deur als we de wijk in gaan of per email dat veel Winterswijkers met vragen en problemen zitten. Variërend in omvang en intensiteit maar voor de persoon in kwestie die ze heeft erg ingrijpend van aard. 

En omdat het natuurlijk toeval is dat we aan de deur komen net op het moment dat er een probleem speelt gaan we nu maandelijks ook de wijken in om SPreekuur te houden. Heeft u een vraag? U komt er niet uit wat een oplossing kan zijn voor uw probleem? Komt u dan naar ons toe, wij noteren uw probleem/vraag en gaan er mee aan de slag. 

We zullen misschien niet altijd meteen een oplossing of antwoord hebben, was dat wel het geval had u dat antwoord waarschijnlijk zelf ook al wel gevonden en was er geen probleem of vraag, maar wat wij wel beloven is dat we ermee aan de slag gaan. 

Want veel mensen weten niet dat een politieke partij behulpzaam kan zijn bij vele problemen. Is het niet in oplossende vorm dan wel in het mogelijk vinden van de juiste kanalen en ingangen bij instanties om een aanzet te geven tot een oplossing. 

Aanstaande zaterdag 3 juni zijn we te vinden op de Kloetenseweg ter hoogte van de Acacialaan van 10:00 tot 12:30 uur. Tot dan, we helpen u graag.

U bent hier