h

Wisseling van de wacht

17 april 2017

Wisseling van de wacht

Foto: SP

Afgelopen dinsdag, 11 april, hadden we een ledenvergadering en bestuursverkiezing om het bestuur voor de komende 2 jaar te bepalen. We hadden ook een gast, onze regiovertegenwoordiger Annemiek Kamphuis

We begonnen de avond met het bespreken van de afgelopen bestuursperiode en hoe we de toekomst van onze afdeling zagen. Dit leverde boeiende discussies op.

Het grootste gedeelte van de bestuursploeg had het plan nog 2 jaar door te gaan in dezelfde positie als hiervoor. Zonder tegenstemmen werd de ploeg herverkozen om onze afdeling te leiden.

Toch namen we afscheid van één van onze bestuursleden, oud voorzitter en een decennialang zich voor onze afdeling inzettend: Marco Mulder. In zijn eigen woorden het werd tijd voor wat anders, meer tijd voor familie, vrienden en hobby’s. Hij blijft wel actief als folderaar maar nu dus geen bestuursverantwoordelijkheid. Misschien in de toekomst wel weer.

Foto: SP

Onder luid applaus en cadeaus van de afdeling en de regiovertegenwoordiger werd Marco bedankt voor alles wat hij voor onze afdeling gedaan heeft.

Foto: SP

De avond werd afgesloten door Rob van de Wardt die een verhandeling hield over de ambulancezorg.

Al met al een geslaagde avond en veel succes gewenst aan de nieuwe bestuursploeg.

U bent hier