h

Het verlossende woord

12 november 2016

Het verlossende woord

Al jaren wordt er steevast in de begroting geschreven dat de weekmarkt in Winterswijk op de woensdag en de vrijdag is. De SP fractie vroeg de wethouder of het college de weekmarkt nu dan eindelijk, na 3 jaar schrijven, deze echt gaat verplaatsen naar de vrijdag?

Mensen wees gerust want dit is niet aan de orde. De weekmarkt is en blijft gewoon op woensdag en zaterdag. De wethouder heeft toegezegd er nu eindelijk voor te zorgen dat het goed in de begroting komt te staan. Zo niet dan zal ze tijdens de volgende begrotingsvergadering trakteren op ????

Hopelijk voor het college, gaat dit niet gebeuren, want wie krijgt het voor elkaar om 4 keer de zelfde fout te maken. Als SP fractie zullen we ook volgende jaar de begroting weer kritisch lezen.  

U bent hier