h

Campagnelied Zeg NEE op 6 April

11 maart 2016

Campagnelied Zeg NEE op 6 April

Het campagnelied gemaakt door Bob Fosko voor het Oekraïne-referendum op 6 april. U mag dan zeggen of u voor of tegen het verdrag van de Europese Unie met Oekraïne bent.

Oekraïne? Dat is een groot Europees land aan de grens van Rusland. Door gierende corruptie trekken een paar superrijken aan alle touwtjes. Mede door dit verdrag heerst er een bloedige burgeroorlog, met al bijna 10.000 doden en meer dan een miljoen mensen op de vlucht.

Wilt u dat dit verdeelde land niet alleen economisch maar ook politiek en militair dichter bij de EU getrokken wordt? De SP niet. Maar de regering is voor. Gelukkig mag u het nu zeggen. Uw stem kan dit verdrag stoppen. Gebruik hem dus op 6 april.

De SP zegt: tegenstemmen is 3 x beter! Beter voor de mensen hier, beter voor de mensen daar en beter voor Europese samenwerking, gericht op vrede en vooruitgang voor iedereen.

U bent hier