h

Buurten in de buurt: Merelstraat 12-12-2015

14 december 2015

Buurten in de buurt: Merelstraat 12-12-2015

Foto: SP

Zaterdag de 12e was het weer tijd voor onze afdeling om te gaan buurten in de buurt. Marco, Jeroen, Raymond, Rene, Wim en Mos gingen vanaf 10:00 uur de omgeving Merelstraat in.

Vele leuke gesprekken gehad en ook mooi was het excuusbriefje aan het raampje van de deur, dat ze ons niet te woord konden staan omdat ze niet thuis kon zijn. (ondanks het lieve gebaar volgende keer misschien toch maar niet meer doen, wij zijn niet de enige die zo’n briefje kunnen lezen..)

Foto: SP

Tussendoor ook nog even een koffiepauze bij Bonne en Jannie. (Bedankt heel erg attent).

Tegen 13:00 uur was het weer tijd om huiswaarts te gaan. De oogst was goed kunnen we mee vooruit. Resultaten zullen de komende tijd bekend worden. Één ding wat al wel gezegd mag worden; eenieder die we spraken was erg te spreken over zijn of haar buurt, men vond het een gezellige en sociale buurt en erg prettig om in te wonen. Prettig om dat ook eens te horen.

Omgeving Merelstraat bedankt voor de vele leuke gesprekken.

U bent hier