h

Meldpunt Zorg vanaf nu geopend

31 december 2014

Meldpunt Zorg vanaf nu geopend

2014 is bijna voorbij, we staan op de drempel van een nieuw jaar, een jaar waarover vele mensen in onzekerheid zitten;

Wat gebeurt er op de arbeidsmarkt? Kan ik nog wel een baan vinden als 55+’er, Is er wel werk als ik ben afgestudeerd, of blijft het bedrijf waar ik werkzaam ben wel bestaan..
Wat gebeurt er met de zorg? Krijgt mijn kind nog wel de zorg die het in 2014 had? Is er nog wel plek voor vader in het verzorgingshuis? Of kan ik mijn zorgverzekering met die alweer stijgend eigen risico nog wel betalen?

Vragen die antwoord verdienen en die als het op de zorg aankomt pas na een maand echt duidelijk gaan worden. Dan pas gaan we zien of de transitie van rijk naar gemeente gelukt is of zoals velen al hebben aangegeven gedoemd zijn te mislukken.. niet uit onwil, maar gewoon omdat er niet de kennis, het geld en de human resources genoeg zijn om zo’n megaproject te doen slagen.

Het meest vervelende is dat het niet de politiek, de ambtenarij of de zorginstanties zijn die de rekening moeten betalen als het mis gaat, nee dat zijn de mensen zoals u en ik.

Wij van SP Winterswijk houden er van om de vinger aan de pols (om een zorgterm te gebruiken) te houden en daarom hebben wij een meldpunt geopend op onze website. (klikt u op de link of op het blok hiernaast met de rode telefoon)

Loopt u ergens tegen aan, krijgt u niet de zorg die u was toegezegd, of helemaal geen zorg meer of iets anders wat met uw zorg te maken heeft, geeft u dit door aan ons opdat wij er werk van kunnen maken. 

U bent hier