h

Informatieavond Europese verkiezingen Achterhoek

14 mei 2014

Informatieavond Europese verkiezingen Achterhoek

Vrijdagavond 16 mei a.s. organiseren de samenwerkende afdelingen van de SP in de Achterhoek een informatieavond over de Europese verkiezingen,
Deze avond wordt gehouden in het “Berkelpalace” Hambroekweg 8, 7271NA Borculo en begint om 19.30 uur als inloop en om 20.00 uur met het programma.

Wij hebben collega Bart Linssen, onze SP-vertegenwoordiger binnen het secretariaat van Verenigd Links (de fractie waar de SP onderdeel van uitmaakt in het Europees Parlement), bereid gevonden om u te informeren over de standpunten van de SP hierover.
De avond wordt geopend met het bekende tekenfilmpje over de Europese Unie, waarna Bart een presentatie zal houden over het hoe en waarom van Europa. Aansluitend wordt een discussieronde gehouden, waarbij de aanwezigen de gelegenheid krijgen om vragen te stellen. We sluiten de avond, voor belangstellenden, af met de Sensire film.
Iedereen is welkom, men hoeft geen lid van de SP te zijn en de avond is gratis.
Omdat we toch wel wat kosten moeten maken stellen we een vrijwillige bijdrage op prijs.

Namens de SP afdelingen; Winterswijk, Doetinchem, Oude IJssel, Zutphen en Berkelland nodig ik u van harte uit voor deze informatieve avond.

Rob Verheggen, voorzitter SP afdeling Berkelland.

U bent hier