h

Tijd voor de ommezwaai!

10 september 2013

Tijd voor de ommezwaai!

Tientallen organisaties hebben onder het kopje ‘Stop de bezuinigingen’ het initiatief genomen om op 21 september om 13 uur samen te komen op het Beursplein in Amsterdam. Daarmee willen zij laten zien dat het anders kan en anders moet. Dat is heel waardevol. Hoop, verandering en optimisme is wat we nodig hebben om een einde te maken aan het cynisme. Ondertussen lijkt het Kabinet aan een wanhoopsoffensief begonnen. Het draagvlak voor deze coalitie van PvdA en VVD verdampt als sneeuw voor de zon. En het goede nieuws is: het alternatief krijgt van onderop vorm. Overal in het land komen mensen in beweging. Ze zijn klaar met het negativisme, de platte bezuinigingen en met dit kabinet dat drukker is met zichzelf dan met Nederland.

Emile Roemer: ‘Ik ga naar Amsterdam om duidelijk te maken dat we het samen moeten doen, met iedereen die wil investeren in zorg, werk, onderwijs, cultuur en innovatie. Ik nodig je bij deze uit: kom ook naar Amsterdam. Het is tijd voor de ommezwaai!’

 

Wilt u net als Emile Roemer het Kabinet laten weten dat het tijd is voor de ommezwaai? Meldt u dan aan door uw naam, woonplaats en aantal personen door te geven aan Marco Mulder: mmulder@sp.nl.

Telefonisch kan ook na 17 uur: 0543-519517.

Voor de reiskosten vragen we een eigen bijdrage van €10 pp.

U bent hier