h

100.000 banen in de thuiszorg staan op het spel! Dat pikken we natuurlijk niet!

19 mei 2013

100.000 banen in de thuiszorg staan op het spel! Dat pikken we natuurlijk niet!

De succesvolle demonstratie Handen thuis Rutte heeft laten zien dat veel mensen de thuiszorg een warm hart toedragen. Ruim 6000 mensen kwam zaterdag 6 april 2013 naar Den Haag om hun stem tegen het asociale beleid van Rutte II duidelijk te maken.
Nu komt de tweede stap 8 juni in Amsterdam daar is namelijk de volgende landelijke zorgdemonstratie.
De Abvakabo FNV regelt de opstapplekken en het busvervoer naar Amsterdam.
Het maakt niet uit of je lid bent of niet maar als je mee wil om je stem te laten horen tegen de zorgplannen van dit kabinet meld je dan zo spoedig mogelijk aan zodat we weten met hoeveel mensen we naar Amsterdam gaan. Dus mobiliseer uw collega’s, buren, familie en anderen. Laat hen ook meegaan! Hoe meer mensen hoe meer kans van slagen!
Aanmelden kan tot zaterdag 1 juni bij Mos Meijler: mmeijler@tomaatnet.nl In de mail graag naam, adres, postcode en telefoonnummer. U krijgt dan van ons te horen wat uw opstapplek wordt. Hoe meer mensen zich aan melden hoe meer kans er bestaat dat Winterswijk één van die opstapplekken is!

U bent hier