h

Gevaarlijke kruising wordt dit jaar (hopelijk) veiliger.

27 januari 2013

Gevaarlijke kruising wordt dit jaar (hopelijk) veiliger.

Kruispunt Kloetenseweg Buurtbewoners bereiken na jaren resultaat met het veiliger maken van de kruising Bataafseweg-Kloetenseweg. Afgelopen week hebben vertegenwoordigers van de buurt en Sibelco (de Steengroeve) overleg gevoerd met de gemeente en men is tot de conclusie gekomen dat dit jaar de kruising verbeterd dient te worden. Afgelopen jaren zijn diverse ongelukken op deze kruising gebeurd o.a. omdat de snelheid van auto’s niet werd afgeremd.
Een "verkeerstafel", enige jaren geleden aangelegd, bleek niet afdoende. Nu worden snelheidsremmers aangelegd die de vaart er zeker uit zullen halen. Wij feliciteren belangenvereniging Vossevelds Belang met dit bereikte resultaat; alhoewel de gemeenteraad het plan natuurlijk nog wel goed moet keuren.
Als SP mochten wij op 7 april 2012 samen met omwonenden de kruising een tijdje bezetten om zo opnieuw aandacht te vragen voor dit gevaarlijke punt.

De fractie is blij met dit bereikte resultaat.

U bent hier