h

SP-culaas weer een succes

17 november 2012

SP-culaas weer een succes

Zoals elk jaar is de SP weer aanwezig met de kraam tijdens de intocht van Sint en Piet. Ook dit jaar waren we weer van de partij en het was weer leuk om te doen.Kraam SP-Culaas SP-culaas is elk jaar weer gezellig en de woordspeling wordt positief ontvangen bij het winkelend publiek. Met speculaasjes en pepernoten stonden de SP-ers weer in het dorp en ouders en kinderen konden dit wel waarderen.
Ruim 7 kilo speculaasjes en 2 kilo pepernoten gingen er dit jaar weer van de hand en de ballonnen waren soms niet aan te slepen, zeker niet toen Sint en Piet voorbij onze kraam kwamen en na afloop van de ontvangst bij het gemeentehuis. Dankzij Carmen, Rianne, Ellen, Richard, Raymond en Wim kunnen we terugzien op een geslaagde dag. Allen bedankt voor de inzet.

U bent hier