h

SP Actie Zonnebrink heeft resultaat

7 oktober 2012

SP Actie Zonnebrink heeft resultaat

Na een aantal maanden actievoeren aan het begin van dit jaar, waarbij de SP fractie een oversteekactie hield bij de Dingstraat en keer op keer de wethouder Gommers aanspoorde om tot acte over te gaan is het dan eindelijk zover.
Deze week is er begonnen met de aanleg van voetgangers oversteekplaatsen aan de Zonnebrink, tegenover de Zonnebrink Kerk. Er vindt een grotere reconstructie plaats, waarbij een groot deel van de Zonnebrink en de Dingstraat op de schop gaat om uiteindelijk een veiliger verkeerssituatie te krijgen.
Er blijft echter nog flink wat te verbeteren in deze situatie. De weg mag dan beter worden, de communicatie met de ondernemers die last hebben van de keer op keer weer afgesloten doorgaande route door het centrum, zal nog ter sprake komen.

U bent hier