h

MARIJNISSEN: 'VROLIJK EN OPTIMISTISCH DOORBOUWEN AAN LINKSE SAMENWERKING'

14 januari 2012

MARIJNISSEN: 'VROLIJK EN OPTIMISTISCH DOORBOUWEN AAN LINKSE SAMENWERKING'

De linkse samenwerking komt weer een stapje dichterbij met de bijeenkomst 'Een ander Nederland', georganiseerd door de PvdA, GroenLinks en de SP. Op zaterdag 14 januari komen de drie partijen bij elkaar in De Vereeniging aan het Keizer Karelplein in Nijmegen van 15.00 uur tot 17.30 uur.

Jan Marijnissen

SP-voorzitter Jan Marijnissen: 'Samenwerking op links is geen sinecure. Het is een beetje als het bouwen van een kathedraal van legosteentjes. Maar bij de SP zijn we er van overtuigd dat samenwerking noodzakelijk is.'

 

Op de bijeenkomst zullen naast andere sprekers Job Cohen, Jolande Sap en Emile Roemer het woord voeren.

U bent hier