h

SP Raadsleden helpen bij oversteken op zebrapad

16 december 2011

SP Raadsleden helpen bij oversteken op zebrapad

Jeroen Rensen en Ellen de Leeuw van de SP-fractie gaan samen met leden van de SP afdeling Winterswijk voetgangers helpen bij de oversteek van het zebrapad in de Dingstraat. Volgens de fractie is al langer sprake van een gevaarlijke situatie omdat het daar te donker is. Automobilisten zien daardoor overstekende voetgangers niet of te laat. Het probleem speelt ook op andere plaatsen, zoals onder andere de oversteek bij de Zonnebrink. 'Al jarenlang staat het verbeteren van oversteekplaatsen op de agenda, maar veel is er nog niet van gekomen'. De SP'ers bieden daarom woensdag 21 december vanaf 16.30 uur hulp aan bij het oversteken. Tegelijkertijd worden mensen die van dat zebrapad gebruik maken gevraagd naar hun mening.

U bent hier