h

2 maart 2011 : verkiezingen

30 januari 2011

2 maart 2011 : verkiezingen

Afgelopen zaterdag heeft de SP Winterswijk de verkiezingsborden beplakt. De SP posters roepen op tot protest.

Posters plakken

Volgens Marco Mulder, nr. 7 op de Gelderse lijst, wordt het, wat de SP betreft, een groot protest tegen de gevestigde orde in Arnhem en natuurlijk tegen het rechtse kabinet. Want provinciale staten kiezen vervolgens weer de Eerste Kamer.
Kandidaten staten plakken
Op 2 maart kunnen we in het stemhokje kiezen tussen menselijk en sociaal of kil en asociaal, zowel in Gelderland als in Den Haag. Ellen de Leeuw, nr. 26 op de lijst en waarnemend fractievoorzitter is blij dat een Achterhoekse kandidaat zo hoog in de lijst staat. Nu kunnen we nog beter ons Achterhoekse sociale geluid laten horen als Marco gekozen wordt.
Het plakteam van de SP

U bent hier