h

SP grote schoonmaak in kader van verkiezingen

30 mei 2010

SP grote schoonmaak in kader van verkiezingen

SP Winterswijk heeft vrijdag en zaterdag campagne gevoerd voor de verkiezingen van 9 juni. Vrijdag, tijdens de koopavond, stonden we in het dorp. Dankzij het vriendelijke weer was het gezellig druk. Zaterdag zijn we de buurt ingegaan en stond onze stand bij de Lidl aan de Misterweg.

SP wil een grote schoonmaak, dus emmers en sponzen waren uit de kast gehaald. Omdat vele handen licht werk maken werden de voorbijgangers gevraagd mee te helpen met de grote schoonmaak. Kijkend naar de hoeveelheid sponzen die uitgedeeld zijn moet dat wel goed komen.

Uiteraard waren er weer leuke reacties van de mensen die voorbij kwamen. Vooral over de kersverse lijsttrekker van de SP. Iemand vond “die Camiel wel een goeie”. Daarom hebben we ook nog maar een paar visitekaartjes van Emile Roemer uitgedeeld. Fijn om te horen dat de mensen weer vertrouwen krijgen dat het ook over links kan.

Volgende week staan we met onze stand in de Pelkwijk

U bent hier