h

De Sociaalste ondernemer 2010 van Winterswijk

1 mei 2010

De Sociaalste ondernemer 2010 van Winterswijk

De Sociaalste ondernemer van 2010 in Winterswijk is bekend; het is Jamal Coskun van cafetaria Quick Snack aan de Vredenseweg. Blijkbaar is onze ondernemer erg geliefd bij voetballers, want ongeveer 2 voetbalteams hebben op hem gestemd.

Een duidelijke winnaar dus. De motivaties om op Quick Snack te stemmen waren divers. Van klantvriendelijkheid tot goede kwaliteit/prijsverhouding, schoon en goed onderhouden ruimten.

Je wordt er vriendelijk geholpen, of het nou 6 uur ’s avonds is of om middernacht, je kunt op je gemak de bestelling doen en wordt met de nodige zorgvuldigheid klaargemaakt. Uit betrouwbare bron kwam zelfs de opmerking dat hier de lekkerste bamischijven van Winterswijk te koop waren.

De eigenaar kent zijn buurtje ook goed. Als de buurvrouw een bestelling plaatst en het is op dat moment druk, stuurt hij haar rustig naar huis en vermeldt dan de tijd wanneer het eten klaar is. Als het dan niet meer druk is, komt hij het gewoon even langs brengen.

Het personeel heeft die goede sociale gewoontes overgenomen. Een opmerking van een trouwe klant:
Hij liet een keer zijn zak patat met snacks vallen. Hij kreeg zijn bestelling opnieuw zonder enige bijbetaling. Als dit niet sociaal is, dan weet ik het ook niet meer.

Sociale mensen en top kwaliteit; zo zien we het graag.

Jamal Coskun, gefeliciteerd namens de SP Winterswijk.

U bent hier