h

Het Kan ...ook in Winterswijk!

12 april 2010

Het Kan ...ook in Winterswijk!

De verkiezingscampagne voor de 2e kamer verkiezingen van juni is in Winterswijk van start gegaan met het plakken van de eerste verkiezingsposters.
Campagne posters plakken
Het Kan allemaal veel socialer en menselijker in Nederland. Daarom kunt u 9 juni gaan stemmen. En u heeft ook nog wat te kiezen. Wordt het afbraak van onze sociale zorg of wordt het verhogen van de belasting voor de mensen die meer dan 150.000 Euro verdienen? Wordt het verhogen van de AOW leeftijd naar 67 of Hypotheekrente-aftrek verminderen voor huizen boven 350.000 Euro?

Ik zal alvast een fabeltje wat door de rechtse partijen wordt gebruikt om u te laten doorwerken tot uw zevenenzestigste de wereld uit helpen.
Volgens deze partijen hebben we straks al deze mensen hard nodig op de arbeidsmarkt. Door de vergrijzing hebben we straks minder mensen om het werk te doen en hebben meer mensen zorg nodig, zeggen ze. We zouden dan vooral veel mensen in de zorg nodig hebben. Kunnen deze partijen ons dan ook even uitleggen waarom er op dit moment 70 mensen de laan uit moeten bij Streekziekenhuis Koningin Beatrix??

Laat u niet voor de gek houden door de bangmakerij van de andere partijen.

Kies voor zekerheid. Het Kan...Over Links. Stem SP.

U bent hier